Вранці у вівторок, 11 лютого, на Львівщині затримали трьох членів злочинного угруповання, які тероризували регіон розбійними нападами, квартирними та офісними крадіжками.

На Львівщині затримали банду злочинців, фото: Національна поліція

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Львівської області.

Проаналізувавши інформацію по майнових злочинах, які були вчиненні останнім часом, правоохоронці дійшли висновку, що "працювали" одні й ті ж особи.

Слідством було встановлено їхня причетність до розбійного нападу на офісне приміщення, квартирної крадіжки та крадіжки сейфа з СТО. Так, шляхом підбору ключа до вхідних дверей проникли до квартири громадянина та викрали вісім тисяч доларів США та прикрас на 200 тисяч гривень. Для того, щоб потрапити до приміщення СТО фігуранти розібрали стіну та забрали сейф із 70 тисячами гривень.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У Львові затримали злочинне угруповання, фото: Національна поліція

Аналізуючи відео з камер спостереження, поліцейські з’ясували, що у всіх трьох випадках до місця злочину під’їжджав один автомобіль, а після його скоєння членів злочинного угруповання забирав іншій. Обидва транспортні засоби знаходилися на іноземній реєстрації.

Аби замести сліди злочину, підозрювані спалювали автомобілі - одну з машин правоохоронці розшукали посеред поля за межами Львова.

Крім того, з метою уникнення відповідальності, організатор та члени злочинного угруповання покинули межі країни. Судом їх було оголошено у розшук.

Наразі затримано 4-х осіб – організатора та учасників злочинної групи. Всі вони – виходці із Львівської області, неодноразово засуджені за вчинення тяжких злочинів, зокрема – розбійні напади, грабунки, крадіжки, викрадення транспортних засобів, хуліганство.

Під час санкціонованих обшуків вилучено зброю, речі, які ймовірно були викрадені з помешкань громадян, а також різні ключі, відмички та інші знаряддя злочину.

Їм інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (крадіжка з проникненням у приміщення) та ч. 3 ст. 187 (розбійний напад) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Також Знай.uа писав про те, що у Харкові розстріляли директора кладовища, кілер розгулює на свободі: детальний опис.