У Трускавці було затримано 54-річного мешканця Одещини, який був одним із нападників, що пограбували помешкання 38-річного одесита. Про це розповіли у прокуратурі Львівщини.

Як зазначається, розбійний напад було скоєно влітку 2019 року. Злочинець та його син, який на той час працював у поліції, напали на будинок чоловіка з Одеської області, побили господаря та відібрали в нього майже 500 тисяч гривень. Крім того, у нього вкрали смартфон, ціна якого – 27 тисяч гривень.

Грабіжників подали у розшук, а згодом стало відомо, що один із них ховається на Львівщині.

Затримати 54-річного злочинця змогли пізно ввечері 10 січня, у приватному помешканні в Трускавці. Щоб його було важче впізнати, розбійник змінив номери свого автомобіля, позбувся мобільних телефонів, перестав голитися та відростив густу бороду. Крім того, на курорті злочинець відпочивав разом зі своєю коханкою. Щоб не проходити офіційну реєстрацію у готелі, парочка оселилася у приватній садибі.

Під час затримання чоловік спробував втекти від правоохоронців, зістрибнувши з другого поверху. За скоєний злочин чоловікові загрожує до 15 років тюрми із конфіскацією майна.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що у Харкові засудять трьох комунальників за загибель колеги при аварії на теплових мережах.

Як повідомляв портал Знай.ua, вночі 1 січня в Києві пролунали постріли. Масова бійка, яка переросла в криваву стрілянину, сталася на вулиці Великій Васильківській.

Також портал Знай.ua писав, що за 2019 рік Київ потрясли не мало вбивств, які розбурхали всю Україну.