У Тернополі двоє чоловіків опинилися під землею і загинули. Про це повідомили в прес-службі поліції Тернопільської області.

Як повідомляється, інцидент стався пізно вночі 8 лютого, близько 1:40. У поліцію звернувся виконроб, який розповів, що біля однієї з новобудов проводили роботи з прокладання траншеї для майбутньої теплотраси. При цьому стався зсув грунту і двоє робітників опинилися під землею. Врятувати чоловіків не вдалося, вони загинули на місці події.

Один із загиблих був уродженцем Одеської області, його товариш – з Донецької області. Обидва були співробітниками київської фірми РБК "Спецбудмонтаж", з якою уклав договір «Тернопільводоканал». У тернопільській міськраді стверджують, що не давали дозволу на проведення робіт у нічний час, у вихідні та святкові дні.

Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Попередньо правоохоронці вважають, що при проведенні робіт з копання траншеї не були дотримані всі необхідні заходи обережності і не дотримувалися норми безпеки.

За фактом загибелі людей порушено кримінальну справу за ст. 272 (порушення правил безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у Харкові 11-річний хлопчик спробував покінчити життя самогубством, щоб привернути увагу матері.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одесі працівниця школи, щоб заспокоїти підлітка, спочатку підвищувала голос, а потім грубо смикала його за руку, щоб хлопець не хотів йти до вбиральні.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві маленького хлопчика завалило трьома металевими дверима.