У Львові сталася надзвичайна подія – на відвідувачку торговельного центру мережі «Епіцентр» впав металевий стелаж. Про це повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради.

Як зазначається, трагедія сталася вдень у середу, 5 лютого, у приміщенні магазину, розташованого за адресою вулиця Городоцька, 302, що в Залізничному районі. Прибулі на місце події лікарі попередньо діагностували у постраждалої закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рана потиличної частини голови.

Жінку госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги. Вдалося встановити, що постраждала – місцева мешканка 1976 року народження.

Наразі правоохоронці з’ясовують, за яких обставин було травмовано жінку та чому стелаж не було закріплено належним чином.

Нагадаємо, що у Дніпрі в лікарні Мечникова рік розпочався з двох унікальних пологів. До медиків надійшла жінка з рідкісним захворюванням — синдром Гольденхара, і жінка на 30-му тижні вагітності.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одесі працівниця школи, щоб заспокоїти підлітка, спочатку підвищувала голос, а потім грубо смикала його за руку, щоб хлопець не хотів йти до вбиральні.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові 11-річний хлопчик спробував покінчити життя самогубством, щоб привернути увагу матері.