Львівські правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві таксиста, який спалив його авто, а тіло закопав.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Львова.

У 2012 році під час поїздки зі Львова додому, в одне з сіл Городоцького району, зловмисник пострілом у голову вбив водія таксі, після чого закопав його тіло у полі та спалив автомобіль. Злочинця знайшли у Київській області.

Тоді до правоохоронців звернулася мати загиблого, і повідомила, що 27-річний син, котрий працює водієм таксі, напередодні виїхав на роботу і більше ніж добу з ним немає зв’язку. Спочатку чоловіка оголосили в розшук, проте згодом в лісопосадці знайшли його спалене авто.

Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві таксиста Фото: поліція Лвівщини


Довго правоохоронці не могли встановити, що ж сталося з таксистом, проте у 2019 році поліція виявила на території Городоцького району рештки людського тіла. Експерти встановили, що це тіло належало чоловікові, який помер внаслідок вогнепального поранення в голову. Це виявилися рештки вбитого 27-річного таксиста.

Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві таксиста Фото: поліція Лвівщини


Згодом правоохоронці встановили, що до вбивства чоловіка причетний 26-річний мешканець Городоцького району. Зловмисника оголосили у розшук і 30 січня 2020 року його затримали в Київській області. Слідчі повідомили затриманому про підозру.

За це підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років. Наразі ведеться слідство.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Також Знай.uа писав про те, що у Харкові розстріляли директора кладовища, кілер розгулює на свободі: детальний опис.