На Львівщині сьогодні, 31 січня, затримали трьох жінок, які намагалися перетнути державний кордон, щоб потрапити до Польщі. Порушниці виявилися іноземними громадянками, повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби.

Як зазначається, виявити незаконних мігрантів допоміг службовий собака. Близько опівночі він натрапив на слід непроханих гостей та вивів на них прикордонників. Порушниць вдалося затримати, коли вони вже перебували за декілька десятків метрів від кордону і намагалися перелізти через загороджувальний паркан.

Фото: прес-центр Держприкордонслужби

При собі іноземки не мали ніяких документів, проте вдалося з’ясувати, що дві з них - громадянки Іраку, а третя – сирійка. Усіх затриманих направили до відділу прикордонної служби «Смільниця», щоб встановити обставини правопорушення та скласти адміністративно-процесуальні документи за фактом незаконної спроби перетину кордону.

Також прикордонники розшукують осіб, які можуть бути причетними до події та могли сприяти вчиненню правопорушення.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, раніше на Одещині митники виявили майже 8 тисяч контрафактних кубиків Рубіка, оригінали яких виготовляють у Британії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", український журналіст і оглядач Євген Плинский у своєму новому матеріалі звернув увагу своїх глядачів і читачів на те, як в даний момент в країні формується "Офіс контрабанди".

Також "Знай.ua" писав, що глава Митної служби Максим Нефьодов повідомив про великі автомобільні черги на україно-польському кордоні. Щоправда, таку ситуацію фіксують вже не перший день, станом на 23 грудня в заторі стоять не менше 1 500 авто.