У небі над Львовом літак рейсу PQ 812, який прямував за маршрутом “Париж–Львів”, потрапив у незвичну пригоду – під час снігопаду у нього влучила блискавка. Про це стало відомо з повідомлення депутата Львівської міськради Ігоря Зінкевича у соціальній мережі Facebook.

За його словами, про подію йому повідомили пасажири зазначеного рейсу. Вже на підльоті до аеропорту Львова у авіалайнер влучив потужний розряд блискавки.

«Пам’ятаєте блискавку о 21:44, 22.01.2020, під час снігопаду у Львові? Ця блискавка влучила в літак на підльоті до Львова», - розповів Зінкевич.

Скрін Facebook

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він також нагадав, що літаки готові до подібних неприємних інцидентів та мають для протидії блискавкам спеціальне обладнання. Інколи подібне трапляється, проте не несе загрози пасажирам літаків.

Крім того, спеціалісти припускають, що у літак над Львовом влучила не сама блискавка, а її побічний розряд. Під час огляду літака в аеропорту пошкоджень не виявили, авіалайнер готовий до подальшої експлуатації. Наразі він уже пройшов обов’язковий у подібних випадках технічний огляд.

Як повідомляв Знай.uа, Львів приголомшила природна аномалія, такого взимку ще не було: дивовижні кадри.

Також Знай.uа писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Ще Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дріб'язок, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.