На Львівщині депутат Рудківської міськради Михайло Міхняк виплатить 7,5 тисяч гривень компенсації працівниці місцевого виконкому Ганні Городник за те, що образив її у Facebook. Про це повідомляє Zaxid.net.

Як зазначається, чоловік закликав звільнити 62-річну жінку з займаної посади, прилюдно називаючи її «бабулею бальзаківського віку». Відповідні пости він розмістив у соцмережі восени 2019 року та досі не видалив. Суд також не вимагав від депутата спростувати чи видалити розміщену інформацію, хоча й присудив виплатити жінці грошову компенсацію.

Причина конфлікту між Міхняком та Городник невідома, проте чоловік неодноразово закликав усунути її з посади нібито через некомпетентність та непрацездатність.

«Хто за те, щоб виключити «Шурку» – Городник Ганну з виконавчого комітету! З її похилим віком та непрацездатністю? На її місце піде хтось інший, молодий, а не бабуся бальзаківського віку! Хто «за», пишіть на моє ім'я звернення з колективними підписами», – писав депутат.

Скрін, соцмережі

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами жінки, подібні образи нанесли їй важку моральну травму, від якої їй довелося лікуватися. Крім того, вона нібито була змушена виправдовуватися перед сусідами та односільчанами. Вона написала заяву до поліції, і правоохоронці «провели профілактичну бесіду із депутатом». Сам депутат свою провину визнав і погодився виплатити компенсацію потерпілій.

Нагадаємо, жорстоке убивство одразу декількох людей на Волині приголомшило Україну, трагедія сталася за нез'ясованих обставин.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Харкові місцеві поліцейські затримали чоловіка, який кидався на перехожих з ножем.

Також Знай.uа повідомляв, що у Львові п'яний киянин зарізав львів'янина. Інцидент стався рано вранці, 31 жовтня під час зйомок фільму.