Львів'янка Оксана Бобошко-Вандерховен взяла участь у конкурсі Grandma Universe 2020 у категорії красунь 50+ та отримала титул "Grandma International".

Про це повідомляє інформаційний портал "Depo.Львів".

Львів'янка Оксана Бобошко-Вандерховен виборола почесний титул "Grandma International". Варто відзначити, що головна корона дісталась представниці з Естонії львів'янка стала призеркою і виборола титул "Grandma International".

Оксана Бобошко-Вандерховен


"Ви всі так дружно і тепло, разом зі мною виборювали корону. Тож, веземо її у Львів", — розповіла Оксана Бобошко-Вандерховен.

Конкурс краси


Варто відзначити, що львів'янці Оксані Бобошко-Вандерховен вдалося повернути із забуття імена українських жінок кінця ХІХ – початку ХХ століття, які були першими, хто виступили за право жінки на активну суспільну діяльність завдяки своїм культурним та мистецьким заходам.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Конкурс відбувався з 19-23 січня у місті Софія в Болгарії.

Нагадаємо, скандально відома Наталія Болюх, яка завоювала титул "Міс Львів" в 2018 році, виступила на російському телебаченні і поскаржилася на переслідування з боку українських націоналістів. Їй нібито влаштували "репресії" у рідному Львові.