Скандально відома Наталія Болюх, яка завоювала титул «Міс Львів» в 2018 році, виступила на російському телебаченні і поскаржилася на переслідування з боку українських націоналістів. Їй нібито влаштували «репресії» у рідному Львові.

Красуня з'явилася на ефір одного з пропагандистських каналів в РФ, де її скарг присвятили цілу годинну передачу під назвою «Зацькована».

Раніше українські ЗМІ довели зв'язок львівської королеви краси з російським високопоставленим чиновником, який хвалиться особистою дружбою з Володимиром Путіним і дякував за підтримку лідера Чечні Рамзана Кадирова. Крім того, Болюх неодноразово відвідувала Москву після 2014 року, стверджуючи, що у неї там «друзі».

Скрін росСМИ

На російському ТБ вона заявила, що після чергового відвідування Москви у львівському аеропорту до неї підійшли невідомі чоловіки, які запропонували їй повернутися назад. Після цього вони нібито продовжили переслідувати дівчину, погрожуючи і запитуючи, чи не під'їде за нею "Hummer на московських номерах".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Болюх також погодилася з твердженням російської провідної, що «активісти Революції Гідності – агресивні, тупі люди, які, представляючи меншість, визначають майбутнє більшості".

Нагадаємо, російський чиновник, в стосунках з яким зізналася володарка титулу "Міс Львів-2018" Наталія Болюх, відверто зневажає українців.