17 січня, близько 3:00 ночі у Львові по вулиці Городоцькій, 4, правоохоронці затримали за підозрою викрадачів «айбоксів», які були розташовані на вулиці Огієнка. Про це стало відомо з повідомлення депутата Львівської міської ради Ігоря Зінкевича у соціальній мережі Facebook.

За його словами, таксист разом із товаришем прив’язали до автомобіля «айбокс», розташований у парку, і вирвали його. Вони розбили пристрій та дістали з нього гроші.

Чоловіків знайшли та затримали. На час затримання у салоні автомобіля перебували 29-річний водій та його 28-річний пасажир. Обох поліція неодноразово притягала до відповідальності за крадіжки та злочини, пов’язані із наркотичними речовинами. Цього разу водія, який перебував у стані наркотичного сп’яніння, позбавили водійських прав. З’ясувалося, що він вже є підозрюваним у кількох справах про крадіжки у різних відділах поліції.

Скрін, Facebook

У салоні їхнього автомобіля знайшли інструменти, якими було вчинено злочин із «айбоксами». За словами зловмисників, вони покинули розбитий термінал у районі парку «Цитадель», поблизу гаражного кооперативу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«Водій-наркоман без прав - таксист. Люди, це ще Львів?», - обурюються у коментарях містяни.

Нагадаємо, у Києві ведуть розшук двох громадян Казахстану, які повинні були залишити столицю України, але так і не вилетіли з "Борисполя".

Також Знай.uа писав про те, що своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.

Як повідомляв Знай.uа, на Харківщині поліцейський відзначився геройським вчинком і потрапив на ніж до злочинця - правоохоронець обміняв себе на заручницю, яку захопив псих зі зброєю.