У Львові в середу, 15 січня, відбулося підвищення вартості проїзду в трамваях і тролейбусах. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Львівської міської ради.

Як повідомляється, придбані заздалегідь квитки старого зразка можна буде змінити на нові, але тільки до 22 січня. З цього дня проїзд у львівському трамваї або тролейбусі коштуватиме 6 гривень (або на 3 гривні для пільговиків), якщо купувати квиток заздалегідь. Бажаючим придбати квиток у водія проїзд коштуватиме 7 гривень (відповідно, 3,5 гривні для пільговиків).

Перевезення багажу тепер оцінюється в 7 гривень.

Тим, хто хоче заощадити на проїзді, рекомендують придбати місячний проїзний, який як і раніше коштує 160 гривень.

Є також інший варіант – проїзний для туристів, який дозволить кататися по місту протягом дня за 15 гривень. Такий же проїзний, але на три дні, буде коштувати 40 гривень.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, в новорічну ніч громадський транспорт у Києві працював довше.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі водій перетворив маршрутку в новорічний Party Bus: як виглядає вечірка на колесах.

Також портал Знай.uа писав, що пасажири поділилися гірким досвідом користування столичної підземкою.