На зимові свята, в період з 24 грудня по 1 січня, Центр туристичної інформації на площі Ринок у Львові відвідали більше двох тисяч гостей. З них 460 туристів – громадяни України, і 1737 осіб – іноземці. Про це розповіли у прес-службі Львівської міськради.

Наголошується, що українці з інших регіонів стали набагато частіше відвідувати Львів на свята. Найбільше Різдво у Львові приваблює гостей з Києва, Одеси, Тернополя та Вінниці.

Також іноземці виявили підвищений інтерес до перлині західної України в святковий період: найбільше в місті помічено туристів з Польщі, Туреччини, Білорусі, Литви та Німеччини.

При цьому кількість іноземних туристів у цілому за 2019 рік перевищило показники за останні три роки.

На православне Різдво, 6 грудня, у Львові планують встановити рекордний триметровий Дідух, співати колядки та провести відразу п'ять фестивалів "Спалах Різдвяної зірки", "Різдво в гаю", "Bach Contemporary", "Свято пампуха" та "Велика коляда". Крім того, відбудеться традиційне колядування та безліч майстер-класів народних промислів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, в склад улюбленого продукту українців виявили небезпечні речовини. Журналісти з'ясували, з чого насправді зроблені сосиски, ковбаси і пельмені, які продаються на прилавках магазинів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", названий найпопулярніший автомобіль 2019 року: про яку "ластівці" мріє кожен українець.

Також "Знай.uа" писав, звільненим з полону українцям нікуди йти з "Феофанії": що буде з колишніми полоненими.