Львівська місцева прокуратура скеровала до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру до уродженця Черкаської області, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Встановлено, що 32-річний зловмисник вчинив злочин у листопаді 2018 року. Інцидент стався неподалік кінцевої зупинки громадського транспорту, що на площі Двірцевій, 1 в м.Львові.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Скориставшись тим, що потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння, лиходій викрав його майно. Загальна сума завданих збитків становила понад 4 тис грн.

Згідно висновку стаціонарної cудово-психіатричної експертизи вказана особа страждає хронічним психіатричним захворюванням у формі параноїдальної шизофренії, а тому не може усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними.

Відтак, Залізничним районним судом м.Львова винесено ухвалу, згідно якої задоволено клопотання прокурора та застосовано до фігуранта примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із посиленим наглядом.

Нагадаємо, що львів'ян тероризує банда "золотих ручок": обчищають до нитки, пильнуйте гаманці

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Львівщину судомить через звіряче убивство: "удобрив" сусідом землю, дикі подробиці

Також портал "Знай.ua" інформував, що кривава ДТП на Львівщині: мажор на BMW влетів у водія вантажівки, нещасного збирають по частинах