У Львівській області правоохоронці розшукують неврівноваженого чоловіка, який був пацієнтом психіатричного диспансеру та проходив лікування від наркозалежності. Про це стало відомо з повідомлення на офіційній сторінці ГО «Варта-1» депутата Львівської міської ради Ігоря Зінкевича.

За його словами, чоловік зник із будинку в селі Скнилів Львівської області Пустомитівського району, розташованого на вулиці Лісовій. Це сталося 30 грудня минулого року, о 18:30-19:00 – розшукуваний втік через вікно. Додому він не повернувся.

Зінкевич повідомляє, що втікача звуть Володимир Піліч, він народився 1997 року. Виглядає на 22-25 років, худорлявий, на зріст 172 сантиметри; темноволосий, із короткою зачіскою.

Особливі прикмети втікача – три родинки на лівій щоці та татуювання на правій нозі, трохи вище коліна - зображення кота.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Чоловік був у темно-синій куртці з капюшоном, чорних джинсах, чорних кросівках та чорній шапці.

Володимир Піліч

Втікач може бути небезпечним: він перебуває на обліку у психіатрів та наркологів, а також довгий час лікувався від наркозалежності.

Нагадаємо, що своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.

Як повідомляв Знай.uа , на Харківщині поліцейський відзначився геройським вчинком і потрапив на ніж до злочинця - правоохоронець обміняв себе на заручницю, яку захопив псих зі зброєю.