Навколо скандальної «Міс Львів-2018» і першої віце-міс «Україна-Всесвіт» Наталії Болюх розпалюються неабиякі пристрасті: у своєму Instagram красуня опублікувала фото, які розкривають її зв'язки з російським чиновником.

На опублікованих фото дівчина вечеряє з чоловіком, якого називає «Аліком». За інформацією ЗМІ, Алік – «серйозний» чиновник російської Державної Думи. Наталя заявила, що саме з ним їй веселіше всього відпочивати в Москві. На цей раз вона відзначала там День народження.

За фотографіями Аліка на його сторінці в Instagram видно, що чоловік у минулому був співробітником правоохоронних органів РФ.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Instagram Наталії Болюх

Коли журналісти видання «Високий замок» запитали у Наталі, навіщо вона їздить у столицю країни-агресора, та заявила, що у неї багато друзів у Росії, і саме до них вона навідується в гості.

До речі, в 2018 році навколо Наталії аналогічний скандал спалахнув через фото на тлі Кремля.

Нагадаємо, що українка здобула перемогу в міжнародному конкурсі краси.

Як повідомляв портал Знай.uа, вінничанка представить Україну на конкурсі краси.

Також портал Знай.uа писав, що Україна бере участь у конкурсі краси "Міс Всесвіт" з 2006 року. І хоча нашим дівчатам поки не пощастило стати переможницями, вони завжди займали призові місця і прославляли країну на міжнародному рівні.