Львівський обласний військовий комісаріат підбив підсумки роботи районних військкоматів, проведеної впродовж поточного року. Про це розповіли у прес-службі відомства.

Серед військкоматів Львівщини визначили переможців та нагородили їх. Головні досягнення призерів – стовідсотково виконана норма призову, як весняного, так і осіннього. Загалом від Львівської області до лав Збройних сил України цього року вступили майже 1,5 тисячі осіб.

Фото: Львівський обласний військовий комісаріат

Зокрема, на першому місці опинився Городоцький районний військовий комісаріат, другу сходинку посів Дрогобицький районний військовий комісаріат. Третє місце присудили Жовківському районному військовому комісаріату.

Крім того, досягненням Львівського обласного військового комісаріату є те, що молоді львів’яни, призвані для несення строкової служби, стануть одними з тих небагатьох, хто служитиме у Президентському полку та у складі десантно-штурмових військ України.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, українця забрали в армію прямо з Мcdonald's, батько б'є тривогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у Харкові влаштували полювання на призовників, скандальний момент потрапив на камеру.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Тернополі влаштували нічну облаву на призовників.