У Львові до поліції прийшов депутат міськради від «Української Галицької партії» Тарас Чолій. Він повідомив, що порушив правила дорожнього руху та готовий відповідати за свої дії. Про це розповіли у ZAXID.NET.

Як зазначається, фото із неправиль припаркованим автомобілем, що належить депутату, опублікували у соцмережах. Інформація швидко поширилася у ЗМІ, а люди висловлювали своє обурення з цього приводу.

Автомобіль Тараса Чолія на газоні, фото: «Перець»

Порушення правил сталося 12 грудня. За словами депутата, саме того дня у міськраді сталися заворушення із бійкою, і він поспішав на місце події. Не знайшовши, де припаркуватися, він поставив машину двома колесами на газонну зону поблизу будівлі Шевченківської райадміністрації на вулиці Липинського.

Фото авто депутата поширили ЗМІ, його висміяли блогери та користувачі соцмереж. Присоромлений, Чолій вирішив особисто навідатися до поліції та відповісти за свій вчинок. Він визнає, що до цього його підштовхнула реакція громадськості, а в іншому випадку він не став би здавати себе правоохоронцям.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Депутату довелося сплатити 255 грн штрафу.

Нагадаємо, міністр Милованов хоче розпродати українську землю іноземцям: "Я особисто не згоден..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям запропонували альтернативний варіант отримання зарплати

Також "Знай.ua" писав, що пенсіонерам виділили мільярди перед Новим роком: кому вистачить на виплати.