У Тернополі хлопець за ніч спустив крадені 2000 доларів на дівчат і алкоголь.

Про це повідомляє інформаційний портал "galas".

37-річний житель села Кушлин Кременецького району викрав в онука своєї хрещеної 3250 американських доларів та 250 євро. Частину грошей, а точніше понад 1700 американських доларів та 250 євро чоловік заплатив за проведений в компанії двох дівчат час, оренду готельного номера, випивку та проїзд на таксі.

Потерпілий розповів правоохоронцям, що злодій прийшов начебто провідати його бабусю. Жінка прогнала нетверезого чоловіка, проте помітила, як той, виходячи, копирсався в кімнаті онука. Після цього він і виявив, що гроші пропали. Спочатку він намагався розшукати злодія, адже точно знав, що саме хрещеник бабусі поцупив з його гаманця 3250 американських доларів та 250 євро.

Ілюстративне фото


Поліцейські, розшукавши крадія, вилучили частину краденого – півтори тисячі доларів. Решту лиходій прогуляв. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 ККУ.

Нагадуємо, що минулого тижня на столичному залізничному вокзалі злодійки намагалися пограбувати нацгвардейца.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.