Вихованці дитячого садочка ясельного типу №33 у Львові змушені були харчуватися фальсифікованим маслом. Про це повідомляє ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області.

Зазначається, що дітей у дошкільному закладі освіти годували субстанцією, у якій був надлишковий вміст рослинних жирів. Тобто замість масла дітки харчувалися маргарином.

За результатами перевірки встановлено, що садочок закуповував масло вершкове селянське 72,6% жирності виробництва ДП «Старокостянтинівський молочний завод», виробником якого є приватне підприємство «Товарна База». Лабораторний аналіз здійснювало ДП «Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».

Фальсифікований продукт вилучили з дитячих закладів міста, а до правління освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міськради направили листа з вимогою призупинити закупівля масла цього виробника до кінця розслідування інциденту.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще