У Львові запровадили новий урок, на якому школярі можуть розім’ятися та знизити ризик захворювання свого опорно-рухового апарату. «Урок для розвитку правильної постави» вже проводять у трьох десятках львівських шкіл, повідомляє телеканал Suspilne.

Як зазначається, новий урок проводять із дітками щотижня. Під час уроку вчителі фізкультури вчать дітей, як правильно зберегти здоров’я свого хребта та не допустити плоскостопості.

Для того, щоб викладати новий предмет, учителів фізичної культури відправляли на додаткове навчання, а у школах закупили необхідний спортивний інвентар.

Значення такого уроку для дітей, які вимушені весь день просидіти за партою, важко переоцінити. Якщо експеримент буде вдалим, новий предмет запровадять і в інших школах міста.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що школярі будуть навчатися за загальною програмою, а повний перехід на українську повинен закінчитися вже в 2023 році.

Як повідомляв портал Знай.uа , щодня в українських школах харчуються 5 мільйонів дітей, при цьому, за 2019 рік були встановлені порушення в організації харчування.

Також портал Знай.uа писав, що в дитячому садку відбулося масове отруєння дошкільнят.