У Львові пів сотні змучених та голодних котів чотири доби провели у зачиненій квартирі з мертвою господинею.

Моторошні подробиці подробиці повідомляють волонтери у Facebook та звертаються до небайдужим з проханням допомогти знайти прихисток для пухнастиків.

Знайдені у квартирі коти, фото: facebook

Наразы активісти шукають тваринам нових господарів, або хоча б людей, які погодяться взяти чотирилапих на якийсь час додому.

Про це пише Depo.Львів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Трагічна історія сталася ще у жовтні у Львові. Про те, ще їхня сусідка вже кілька днів не виходить на вулицю, у поліцію повідомили мешканці будинку на вулиці Літній. Правоохоронцям, які прибули на виклик, довелося виламувати двері. Тіло старенької жінки без ознак насильницької смерті виявили у квартирі. Поруч були пів сотні кішок. Тварини перебували без їжі і води протягом кількох днів, деякі з них померли через виснаження.

Знайдені у квартирі коти були виснаженими від голоду, фото: facebook

Подія сталася ще у жовтні, але кілька десятків котів досі не знайшли родини. Волонтерка Ольга Пріска розпочала збір коштів на лікування та їжу для пухнастиків і звернулася за допомогою до небайдужих у Facebook.

"Померла людина, залишилось багато (+_30) котів. Тварини у дуже поганому стані: голодували не лише тиждень після смерті господині, але, очевидно, і довший час перед тим - анемічні, зневоднені, з роздутими животами і поганою шерстю. Багато хто на перший погляд видається кошеням, а потім виявляється дорослою кішкою-карликом. Мерзнуть, туляться одна до одної і до людей. Чи є в них також якісь інфекції ( а при скупченому утриманні це більш ніж імовірно!!) наразі невідомо. Будем шукати і контактувати ветеринарів, у яких цих котів лікували, також плануєм зробити одному-двом тести на інфекціі. Чи стерилізовані всі, невідомо, але наразі це не актуально, в таких умовах ні про яке розмноження не йдеться. З плюсів: Квартиру не опечатали. Є доволі притомні люди з ключем, не налаштовані виганяти котів в тій хвилі. Але часу все одно мало! Розбирати котів вже зараз, поки ми не знаємо, з якою заразою маєм справу, можна тільки туди, де немає інших котів. Дівчата вчора накупили їм в супермаркеті корму на понад тисячу гривень, але думаю, що за результатами аналізів і обстеження треба буде подумати про якісніший корм, можливо лікувальний. Попрошу також тих, хто поїде чи передаватиме туди допомогу, дати якихось теплих підстилок, бо на коти зараз фактично на голій підлозі і меблях і мерзнуть, а зараз ще тепло!", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, страшна трагедія сколихнула Вінниччину - 9-місячну дитину знайшли без ознак життя у візочку на вулиці.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Львівщині домашній кіт зненацька накинувся на родину господарів.

Також портал Знай.ua писав, що в Малайзії помер останній у країні Суматранський носоріг.