У Львові 6 грудня небо, яке було ясним всю ніч і ранок, затягне хмарами ближче до обіду. Похмура погода протримається до самого вечора. Дощу або снігу не буде, пообіцяли на сайті Sinoptik.

Вдень повітря прогріється до + 2 градусів вище нуля, вночі опуститься на чотири градуси.

За 130 років метеорологічних спостережень 6 грудня у Львові погода була найтеплішою в 1961 році - 12.8 градусів тепла, а самої холодної – в 1980 році з 19.0 градусами морозу.

6 грудня відзначають іменини Олександри і Митрофани. За народним прогнозом погоди у цей день потрібно звернути увагу на те, чи є сніг. Якщо 6 грудня на вулиці сніжить, а вітер дме в південному напрямку, то рівно через півроку буде йти дощ та повіє вітер з півночі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До цього часу зазвичай встановлювався санний шлях, який тримався і на снігу і на льоду.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Пацюка. Він принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура, розповіли астрологи.

Також Знай.uа писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. Також деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. У нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.uа писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини у 2020 році. Всі надії батьків канули в лету.