Зимові свята наближаються з божевільною швидкістю. В містах України вже повним ходом встановлюють ялинки, розвішують ілюмінацію, заливають катки. А у Львові вже розпочала свою роботу резиденція Святого Миколая. Про це повідомляє «Сьогодні».

Як повідомляється, поспілкуватися зі щедрим святим вже встигли сотні дітей та батьків. Малюків в резиденцію ведуть з дитячих садів і шкіл.

Прибув до Львова Святий Миколай, сидячи на коні. Його супроводжують помічники-ельфи на поні. Не забув він і мішок з подарунками.

Щоб розповісти вірш, заспівати пісеньку і отримати подарунок, діти вишикувалися в чергу до резиденції святого. Крім подарунків, дітей чекають і нагороди – Миколай обдаровує ними тих, хто не боїться підійти і проявляє ініціативу.

У Львові відкрили резиденцію Святого Миколая, УНІАН

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За період зимових свят у Львові Святий Миколай приймає у своїй резиденції близько трьох тисяч малюків, а тих дітей, хто не може до нього прийти, відвідує особисто. Резиденція працює без вихідних, щодня – вислуховувати дитячі вірші та пісні Микола готовий коли завгодно.

Нагадаємо, що експерти оцінили шанси картин, які можуть отримати заповітну золоту статуетку "Оскар-2020". Аналітики компанії Gold Derby назвали головних претендентів.

Як повідомляв портал Знай.uа, вже традиційним вважається відзначення свята у грудні – День Святого Миколая Чудотворця, багато православних ще називають його Микола Зимовий.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні і в Києві розпочинається активна підготовка до новорічних свят, головним атрибутом яких є традиційна ялинка.