На Львівщині місцевий шкуродер із невстановленої зброї розстріляв пса "заради розваги".

Про це повідомили волонтери та розкрили шокуючі деталі у Facebook .

Жорстокий інцидент стався у с. Черляни Городоцького району. Очевидці стверджують, що тварина нікого з людей не зачіпала, собака просто підійшла до іншого пса. За це оскаженілий власник розстріляв тварину.

Наразі пес перебуває у ветеринарній клініці. Ветлікар стверджує, що тварині прострелили хребет, а тому пес більше ніколи не зможе ходити.

Бажаючим допомогти 5168 7573 8036 1198 карта приватбанку Руслан Завалій. Собака буде оперуватися, шансів, що ходити буде мало, але..... Роздроблений зребець, зачепило кістковий мозок https://m.facebook.com/groups/1878728869081547?view=permalink&id=2473065446314550 Для довідки. Щоб усі знали які нелюди живуть поруч із нами... Ранок 10 година, Черляни, підстрелили пса. Пес нікого не рухав. За ним доглядали, любили.... Куля застрягла у хребті, чи буде ходити не відомо. До речі, куля є, кримінальну справу заведено... Усі очевидці прохання зголоситися!!!! Цвкаво, що попереду йшла людина і куля легко могла потрапити у неї!!!

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще
Geplaatst door Аня Успенська op Maandag 2 december 2019

Відомо, що тварина не була бездомною, про нього дбали і любили.

Власник собаки та волонтери планують написати заяву в поліцію.

"Рухатися не може взагалі. Задні лапки не відповідають. Намагається рухатися, завжди був активним. Уколи біль забрали, але собачка паралізована", - повідомили про тяжкий стан пса волонтери.

"Не люди, а скоти", "Боже, який жах! Яка проклята потвора таке зробила?", "Тварі...щоб йому руки повідкручувало...Бидлота", "Я сподіваюся, найголовніше, що з Лесиком все добре! 😔 Головне, щоб легше стало! А людей накажуть!!!", - пишуть шоковані користувачі під відео.

Скріншот із facebook-сторінки волонтера

Нагадаємо, в Одесі сім'ї колектори влаштували звірячі тортури: "'Витрясли душу"

Як повідомляв раніше Знай.ua побиття школярок в Запоріжжі обростає скандальними подробицями, недитяча жорстокість: "Цілуй кросівки"

Також Знай.uа писав про те, що під Дніпром озвірілі охоронці побили чоловіка з вадами слуху: дику розправу зловила камера.