Страшна трагедія сколихнула Львівщину - у понеділок, 2 грудня, поліцейським надійшло повідомлення від медиків про те, що в одному з будинків в селищі Роздол під час купання у ванні померла 11-річна дівчинка.

Швидка допомога, Ілюстративне фото

Подробиці повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

Правоохоронці наголошують, що при огляді слідів насильницької смерті на тілі дитини не було виявлено, однак що саме стало причиною трагедії, поки що установити не вдалося.

У поліції висловлюють лише підозри - для нагріву води у ванній, де загадково померла школярка, використовувалася газова колонка. У зв'язку з цим слідчі припускають, що дівчинка могла отруїтися чадним газом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

До слова, на Львівщині протягом опалювального сезону стається ціла низка таких трагедій - щоразу людей попереджають про правила безпечної поведінки з приладами, нехтування якими призводить до біди.

За фактом розпочато кримінальне провадження за статтею "порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою" Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, яке установить причину смерті та скоординує подальші дії слідства.

Нагадаємо, в Дніпрі лінчували підозрюваного у жорстокій розправі над дівчинкою: відео не для слабкодухих.

Як повідомляв Знай.uа, в Дніпрі педофіл оглушив дівчинку і затягнув у кущі.

Знай.uа писав, у Києві педофіл напав на дівчинку прямо в тролейбусі.