Сьогодні, 27 листопада, у Києві Вищим антикорупційним судом має бути ухвалено рішення щодо запобіжного заходу меру Львова Андрію Садовому. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Як зазначається, Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила про підозру Садовому та в.о. директора департаменту містобудування міськради Львова Сергію Коровайнику – їх обвинувачують у зловживанні владою.

У справі йдеться про факт продажу нідерландській компанії на 52 мільйона гривень території, на якій мали побудувати індустріальний парк. Однак зазначена земельна ділянка є спірною територією між містом і селищем Рясне-Руська.

Селяни у 2015 році звернулися до поліції із заявою, що у них відбирають землю, проте пізніше уклали договір із міськрадою Львова: надати 5 мільйонів гривень на розбудову інфраструктури села і земельні ділянки людям у інших місцях.

Восени 2016 року махінаціями львівської міськради зацікавилася Генпрокуратура.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, у четвер, 21 листопада, спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила про підозру у зловживанні владою меру Львова Андрію Садовому, яке стосується незаконних оборудок із земельними ділянками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що на польському кордоні тиждень "маринують" тигрів.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що під Харковом скажена лисиця закрила на карантин ціле село: як не потрапити в лапи рудої бестії.