Нещодавно у Львові спалахнув скандал через нововведення для водіїв. Так, таксист служби Uklon попросив жінку з трирічною дитиною вийти з машини, тому що в ній не було автокрісла.

Варто зазначити, що водій не захотів везти їх навіть після того, як жінка запропонувала своє автокрісло. Відео розмови з таксистом опублікував депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич на своїй Facebook-сторінці.

Geplaatst door Igor Zinkevych op Zaterdag 23 november 2019

Після відмови жінка зателефонувала в службу підтримки, пояснила свою ситуацію, поскаржилася на водія, але там просто скасували її замовлення і підтримали водія.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Geplaatst door Igor Zinkevych op Zaterdag 23 november 2019

За словами пасажирки, таксист запропонував їй сплатити штраф у 500 гривень і тільки в такому випадку він погодиться везти дитину.

До речі, в київських службах таксі повідомили, що, якщо клієнти планують поїздку з дитиною, то необхідно викликати машину заздалегідь, приблизно за три години до поїздки або за добу.

Нагадаємо, в середині грудня в мобільному додатку "Дія" з'являться перші послуги – цифрові водійські права і техпаспорт автомобіля.

Як повідомляв портал Знай.uа, водіїв почали штрафувати за перевезення дітей без автокрісел.

Також портал Знай.uа писав, як домовитися з таксистом, якщо в машині немає автокрісла.