Антикорупційна прокуратура має намір просити суд, щоб міському голові Львова Андрію Садовому призначили заставу в розмірі 50 мільйонів гривень. Однак Садовий не знає, що змусило САП говорити про настільки велику суму, та зазначає, що у разі потреби йому доведеться звернутися за допомогою до небайдужих співгромадян. Про це він розповів в інтерв'ю Zaxid Net.

За словами львівського мера, усі його доходи та доходи його сім'ї зафіксовані в декларації, так само, як і майно. Він зазначив, що для внесення застави доведеться «щось продавати», але і цих грошей може не вистачити. У такому разі збирати на заставу будуть з пожертв львів'ян.

Андрій Садовий на ZAXID.NET. Про кримінальну справу, САП і вибори

Сьогоднішній ефір ZAXID.NET LIVE з мером Львова Андрієм Садовим планувався дещо іншим – хотілося поговорити про міські проблеми, перспективу місцевих виборів, які фактично уже стартували у Львові. Проте несподівана новина про вручення Садовому офіційної підозри САП очевидно повністю змінить тон сьогоднішньої розмови. (повна текстова розшифровка > zaxid.net/n1493388)

Geplaatst door Zaxid.Net op Donderdag 21 november 2019

Як відомо, 21 листопада Садовий заявив, що отримав підозру у зловживанні службовим становищем через виділення земельної ділянки під парк за результатами відкритих торгів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Львові одурілі коні знесли лавку з людьми, дитина в реанімації: городяни поставили Садовому жорсткий ультиматум.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що на польському кордоні тиждень "маринують" тигрів.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що під Харковом скажена лисиця закрила на карантин ціле село: як не потрапити в лапи рудої бестії.