Днями у Львові стався інцидент, пов'язаний із плановим призовом до лав ЗСУ - вручення повістки потенційному володареві берців обернулося моторошною бійкою.

призовники
призовники

Про це повідомили у прес-службі Львівського обласного військового комісаріату.
У повідомленні йдеться, що жителі будинку №2а по вулиці Татарській побили офіцера Сихівського районного військового комісаріату, який прийшов забрати призовника.

"Під час оповіщення одного з призовників, який не з'являвся у військовий комісаріат, згідно з чинним законодавством, військовослужбовцями військкомату була вручена повістка громадянину, який живе на другому поверсі багатоповерхового будинку. На прохання призовника піти взяти особисті речі, йому була надана така можливість. Однак замість цього призовник зателефонував своїм друзям поверхом вище, які одразу ж кинулися "на допомогу"", - розповідають військові.

Озвірілий сусід, будучи в стані алкогольного сп'яніння запропонував представникам військкомату "поговорити на вулиці". Під час руху по сходах він кілька разів вдарив офіцера в голову.
Військовий упав, після чого удари тривали вже ногами. Згодом до бійки приєднався колега з тієї ж квартири третього поверху.
Коли офіцер добрався до вулиці, там проїжджала патрульна машина поліції.

Поліція, 112 Україна
Поліція, 112 Україна

"Побачивши її, кривдники втекли у себе в квартирі і продовжили погрожувати з вікна. Особа одного з нападників попередньо встановлена. Військовослужбовець військкомату звернувся із заявою в Галицький райвідділ поліції і 8-ї лікарні Львова, де йому була надана медична допомога. Нразі загрози його життю та здоров'ю немає. Чим керувався нападник і правові наслідки цього вчинку буде встановлювати поліція", - резюмували прес-службі.

Нагадаємо, біометричний закордонний паспорт: як оформити, швидко зробити, отримати.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа обов'язковий призов в армію скасують: в Міноборони розкрили деталі.

Знай.uа писав, у Зеленського хочуть скасувати обов'язковий призов в армію: приголомшливу заяву.