У Львові лікарі провели складну операцію новонародженій дитині, яка виявилася гермафродитом. Про це розповіли самі медики Львівської обласної дитячої лікарні.

За словами доктора Андрія Поцюрка, прооперований малюк тепер буде вважатися дівчинкою. Ще при пологах з'ясувалося, що немовля має і жіночі, і чоловічі статеві органи.

Після обстеження лікарі виявили у малюка матку, маткові труби і один недорозвинутий яєчник. Це означає, що в майбутньому дитина може бути повноцінною жінкою.

Лікарі провели складну операцію новонародженій дитині

Тому медики ухвалили рішення провести операцію і залишити немовляті тільки жіночі органи. Наступним кроком стане корекція зовнішніх статевих органів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонародженої дитини, а потім закрила його в кімнаті гуртожитку і пропала.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Дніпром 2-річного хлопчика біля річки. Він пропав 22 жовтня в селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.uа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент. У школі №173 за адресою проспект Відрадний, 20 з вікна четвертого поверху випала 12-річна дівчинка