У Львові з’явиться новий дорожній знак для паркування автомобілів батьків з дітьми.

Він з’явиться у місцях для паркування авто після того, як знак затвердять депутати Львівської міської ради. Очікується, що на кожній парковці буде передбачено кілька місць саме для батьків, які приїхали на автомобілях з немовлятками.

Виявляється, перша редакція цього знаку містила зображення мами з дитячим візочком. Проте активісти виступили проти такої гендерної нерівності. Адже з дитиною може бути і батько. Тому ініціатори знаку просто прибрали дражливий чинник.

Нагадаємо, що львів"яни звернулися до влади міста із проханням збудувати нову багаторівневу парковку на вулиці Куліша. Таке прохання мотивують близьким розташуванням таких торгових центрів як "Форум" та "Магнус" а також центральної частини міста, у зв'язку з чим існує незручність у паркуванні автомобілів для гостей міста та його мешканців.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, львівські депутати відхилили пропозицію про безкоштовні парковки і пільгові тарифи у місті

Також Знай.ua писав про те, що у Львові йде збір підписів на розчищення проспекту Свободи