У Льові вже оприлюднили рейтинг найпопулярніших кандидатів на пост мера. Хто увійшов у трійку найсильніших?

Отже, згідно з даними соціологічної агенції "Фама" у трійку найпопулярніших кандидатів увійшли Садовий, Кошулинський і Синютка.

На першому місті розмістився діючий мер Львова Андрій Садовий, зразу за ним йде його основний суперник на попередніх виборах Руслан Кошулинський з ВО "Свобода", на третьому – екс-голова Львівської ОДА, нардеп Олег Синютка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Оприлюднені у вівторок, 29 жовтня, результати опитування свідчать, що наразі остаточно визначились зі своїм вибором лише 41% львів’ян.

Повідомляється, що станом на жовтень місяць за Садового хочуть віддати свій голос 36,8% виборців, за Руслана Кошулинського – 14%, за Олега Синютку – 7,2%, за громадського активіста Ігоря Зінкевича – 5,9%, а на п’ятому місці з однаковим результатом у 5,5% йдуть колишня депутатка Оксана Юринець та мер Винників Володимир Квурт.

Нагадаємо, що місцеві вибори 2020: у "Слуги народу" назвали точну дату

Також портал Знай.ua інформував, що обираємо мера: коли на Львівщині відбудуться місцеві вибори

Також Знай.ua писав, партії отримали кошти від ЦВК, "Слузі народу" Зеленського перепало найбільше.