До Львова приїде канадський хірург, який візьметься безкоштовно оперувати військових АТО.

Роман Козак планує провести шість операцій для українських солдат за новим іноваційним методом. Таким чином професор медичного Центру здоров'я Святого Джозефа в Канаді не лише допоможе військовим, але й передасть безцінний досвід нашим колега з України.

"Мої батьки покинули Україну в тяжкі часи. У 40-х роках переїхали до Європи, мали гарне життя. Це моє бажання – трошки віддати те, що ця країна дала моїй родині", – каже професор Роман Козак

Хірурги зазначають, що пацієнти набагато краще переносять операції такого типу, адже хірург планує зробити якомога менше розрізів і працювати з більшою кількістю обладнання.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, що в Україні стартує проєкт "100 очей". Він створений на благодійній основі, аби допомогти відновити зір учасникам АТО/ООС.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що вихованець дитячого притулку поділився страшними спогадами.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що Портнов вимагає відпустити беркутівців і заарештувати євромайданівців.