30 жовтня — 1 листопада у Львові вже втретє відбудеться Львівський Безпековий Форум, на який приїде помічник генсека НАТО.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Форум планує зібрати експертів з понад 10 країн світу. Головна тема зібрання буде присвячена Росії та Європі.

Експерти роздумуватимуть над тим, як захистити критичну інфраструктуру — інформаційний і кіберпростір, важливі об’єкти життєзабезпечення, економіку та політичну систему від агресивних дій Росії спрямованих проти України та Заходу.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що Північноатлантичний Альянс (НАТО) підтримав зусилля команди Зеленського, спрямовані на виконання Мінських угод, включно з розведенням військ та погодження "формули Штайнмаєра". У представництві НАТО в Україні зробили гучну заяву щодо "формули Штайнмайера", назвавши її єдиним шляхом до врегулювання ситуації на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.ua, тисячі добровольців висунули жорсткий ультиматум Зеленському

Також Знай.ua писав, розведення сил на Донбасі, а саме в Золотому має розпочатися 9 жовтня під керівництвом ЗСУ і ООС.