У Львові двоє колекторів проникли в квартиру до 45-річній жінці і вимагали звільнити приміщення.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що до власниці квартири проникли двоє невідомих чоловіків, які представились колекторами да вимагали негайно покинути ці стіни. Поліція встановила особистості злочинців, ними виявилися працівники колекторського агентства.

За даним фактом порушено кримінальне виробництво за ч. 1 ст. 162 Кримінального кодексу — порушення недоторканності житла. Зловмисникам може загрожувати обмеження волі на строк до трьох років.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

В даний час проводиться досудове розслідування. Встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, що у Львові водій легковика знівечив денну працю робітників, що займаються ремонтом дорожнього полотна. Працівники будівництва щойно залили ділянку свіжим бетоном та вирівняли його поверхню.

Як повідомляв портал Знай.ua, п'яний 19-річний хлопець штовхнув автівку під рухомий тепловоз

Також Знай.ua писав про те, що у Києві п'яний чоловік вирішив покататися на катері по річці, але не впорався з керуванням і на швидкості протаранив міст.