У прес-службі ГУНП повідомили, що на Львівщині сталась маштабна дорожньо-транспортна пригода на залізничних коліях.

Винуватцем аварії став 19-річний мешканець Червонограду Львівської області, який перебував у нетверезому стані.

Як стало відомо, надзвичайна подія трапилась сьогодні, 3 жовтня, близько 06.15 у селі Сілець Сокальського району на залізничному переїзді.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Рух автомобілів на цій ділянці був перекритий шлагбаумом через тепловоз, який у цей час проїжджав колією. Перед шлагбаумом зупинився автомобіль "Фольцваген Гольф". Оскаженілий "Мерседес" яким керував нетверезий юнак, не вибрав безпечну швидкість, та, під'їхавши ззаду, протаранив "Фольцваген", внаслідок чого той вилетів на колію та зіткнувся з тепловозом.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 30-річний водій "Фольцвагена" отримав тілесні ушкодження.

У зв'язку з пригодою рух поїздів на даній ділянці призупинено. У аварії були пошкоджені обидві автівки та тепловоз.

Наразі співробітники правоохоронних органів з'ясовують вся обставини події та вирішують питання про відкриття кримінального провадження щодо винуватця автопригоди.

Нагадаємо, що у Дніпрі авто протаранило станцію метро

Як повідомляв портал Знай.ua, через надзвичайно велику кількість ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.ua писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів