Львів'яни ризикують замерзнути – в місті та області надзвичайна ситуація. Про це повідомив голова ОДА Маркіян Мальський в Facebook. Він написав, що під загрозою два міста Новояворівськ та Новий Розділ.

Два міста ризикують замерзнути в опалювальний сезон.

"Першочергове наше завдання - забезпечити людей теплом. Так як 60 тисяч людей не можуть залишитися взимку без теплопостачання, відповідно наш пріоритет - якомога швидше запустити тепло", - зазначив голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.

Місцева влада збирається виділити частину коштів з бюджету необхідних для запуску ТЕЦ і виплати боргів працівникам комунальних підприємств.

Оновлення щодо ТЕЦ Новояворівська та Нового Роздолу: Сьогодні на повторному засіданні обласної комісії ТЕБ і НС...

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще
Geplaatst door Markiyan Malskyy op Vrijdag 18 oktober 2019

Нагадаємо, що під Одесою, у місті Південний, поліція виявила предмети, які випромінювали радіацію вище за норму в 500 разів.

Знай.uа писав, що Микола Цяпкало, 73-річний житель Ірпеня, Київ, відправився в у гості до своєї дочки, яка з сім'єю живе в Марокко, Африка, на велосипеді.