Останнім часом на Львівщині почастішали випадки зникнення неповнолітніх дітей, які часто йдуть з домівок та притулків через несприятливі умови життя.

Цього разу поліція Львівщини оголосила у розшук двох хлопців, які втекли з притулку для дітей, розташованого на вулиці Левандівська.

Про зникнення неповнолітніх на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив депутат міської ради Львова та координатор порталу "Варта - 1" Ігор Зінкевич.

У притулку розповіли, що хлопці зникли сьогодні, 18 жовтня, близько 12:00.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Зниклі діти: Романенко Давид Іванович - народився у 2010 році, мешканець Закарпатської області; Лацко Крістіан Юрійович - народився у 2017 році, також є жителем Закарпатської області.

Усіх небайдужих, хто володіє хоч якоюсь інформацією про місце знаходження зниклих хлопчиків, просять телефонувати у поліцію за номером 102, або за телефонами: 097 837 12 14, 063 708 38 96.

Нагадаємо, що вОдесі шукають безвісти зниклу 19-річну заробітчанку.

Як повідомляв портал Знай.ua, правоохоронці викрили клініку, яка торгувала органами людей

Також Знай.ua писав про те, що біля однієї з харківських шкіл на вулиці Світлій випадкові перехожі помітили змію