Красуня-спортсменка з Рівненщини удостоїлась високої нагороди від президента України за свої досягнення у сфері легкої атлетики міжнародного рівня. Адже незрівнянна Катерина Климюк привезла із сонячної Італії золоту медаль.

Рівнянка Катерина Климюк у складі збірної України здобула золото в естафеті 4х400 метрів на Універсіаді в Неаполі. Вона змагалась у складі естафетної команди, до якої також увійшли українки Марія Миколенко, Анастасія Голєнєва і Тетяна Мельник.

Дівчата показали найкращий час 3:30,82 хвилини і на 1,81 секунди випередили мексиканок, які рухались одразу за ними.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про відзначення державними нагородами України за досягнення високих спортивних результатів на XXX Всесвітній літній Універсіаді у м.Неаполі (Італійська Республіка), виявлені самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України. Чемпіонку з легкої атлетики Катерину Климюк нагородили орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

Нагадаємо, що юна одеська гімнастка, яку нагородили національним рекордом, виступила перед Папою Римським у Ватикані й на додачу отримала його благословення.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Польщі на турнірі з вільної боротьби переміг український школяр

Також Знай.ua писав про те, що український воротар мадридського "Реала" Андрій Лунін потрапив у фінальний список претендентів на нагороду Golden Boy-2019.