Відомо, що Олімпіада-2020 пройде цього разу в Токіо. За право представляти Україну в Японії боролися гімнасти всієї країни. Але ліцензію на право боротися за золото на найбільших міжнародних спортивних змаганнях виборола 16-річна львів'янка Христина Погранична.

Новину повідомили у прес-службі відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області. "Христина Погранична завоювала ліцензію на Олімпійські ігри у Токіо 2020 з художньої гімнастики. Вітаємо спортсменку та її тренерів! Вболіваємо за тебе за бажаємо подальших перемог!",- привітали гімнастку в олімпійському комітеті.

Христина Погранична стала лідером від України серед художніх гімнастів, які поїдуть у Токіо в 2020 році і першою серед львів'н, хто виборов таку почесну місію. Окрім того, спортсменка стала наймолодшою учасницею чемпіонату світу з художньої гімнастики у Баку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що 18-річний метальник молота Михайло Кохан став сенсацією на Чемпіонаті світу з легкої атлетики, який проходить у Досі.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України нагородив спортсменів медалями: хто відзначився з запоріжців.

Також Знай.ua писав про те, що Ярослава Магучих завоювала срібло на ЧС в Досі