ГУ ДСНС у Львівській області повідомляє, що сьогодні, 18 жовтня, на Львівщині пройдуть показові навчання ГУ ДСНС України. Рятувальники будуть тренуватися в пошуку та порятунку людей в умовах гірської місцевості.

Тренування пройдуть поблизу населеного пункту Труханів Сколівського району Львівської області.

Рятувальники зберуться у горах, аби побачити демонстрацію техніки і оснащення підрозділів ГУ ДСНС України у Львівській області. Також, в рамках навчань, вони будуть проводити розвідку заблукалих у гірській (лісистій) місцевості за допомогою наземних пошукових груп, кінологічних розрахунків та сучасних засобів повітряної розвідки (квадрокоптерів) та навчаться організації управління під час здійснення пошуково-рятувальних робіт у гірській (лісистій) місцевості.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Серед переліку тренувань також є порятунок людей в гірській місцевості за допомогою різних способів, рятування людей на водних об’єктах в гірській місцевості силами підрозділів ГУ ДСНС України у Львівській області та водолазно-рятувальною службою.

Також до показових навчань входить надання медичної та психологічної допомоги постраждалим.

Нагадаємо, що в харківському парку Горького пройшли навчання майбутніх рятувальників

Як повідомляв портал Знай.ua, Верховна Рада України прийняла законопроект, який передбачає зміни до переліку військових і корабельних звань.

Також Знай.ua писав про те, що дітей у Запоріжжі будуть навчати роботи: як сприйняли школярі новий предмет