Наступного тижня професійні кухарі України з'їдуться до Львова, аби позмагатися за звання найкращого умільця кулінарної справи та отримати відповідні нагороди.

На офіційній сторінці організаторів змагань у мережі Фейсбук повідомляється, що з 24 по 26 жовтня у Львові на вулиці Хуторівка, 4б пройде IV національний кулінарний конкурс "Дні української кухні".

У конкурсі можуть взяти експерти кулінарної справи, які попередньо мають зареєструватися та вказати категорію, у якій вони будуть виборювати першість. Організатори також попереджають, що учасник зможе виступити в рамках однієї номінації лише раз.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"На вас чекатимуть кулінарні змагання, круглі столи, презентації від партнерів, навчання, лекції та багато цікавинок. Сумарний призовий фонд для переможців еквівалентом 3 000 € призами від організаторів",- говориться у повідомленні.

Участь у змаганні на найкращого кулінара дозволить розширити та вдосконалити свої вміння кухарського мистецтва, а також почерпнути нові знання від справжніх професіоналів кулінарної справи.

Нагадаємо, що кенієць Эліуд Кіпчоге пробіг марафон менше, ніж за 2 години

Як повідомляв портал Знай.ua, у Франківську зіграли у футбол зі змішаних команд

Також Знай.ua писав про те, що український прем'єр Олексій Гончарук організував розіграш квитків на матч.