Вчора ввечері, 17 жовтня, Рівненщина здригнулась від потужного вибуху, що прогримів на хімічному підприємстві з виготовлення фарб.

Про надзвичайну ситуацію розповіли у прес-службі ДСНС Рівненської області.

Як стало відомо, вибух прогримів у пгт Клевань Рівненської області близько 19:00 на місцевому підприємстві, яке займалося виготовленням фарб. Вибух сприяв розповсюдженню пожежі, яку довелося ліквідовувати рятувальникам місцевої пожежної частини. Окреме приміщення, що горіло, розташоване на території ТОВ Колор С. І. М. Саме тут працівники займалися миттям використаних банок з-під фарби.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомили у прес-службі, внаслідок вибуху та пожежі ніхто не постраждав. Вогонь вогнеборцям вдалося повністю ліквідувати о 20:16.

Внаслідок пожежі приміщення, що палало, було повністю зруйноване.

Нагадаємо, що у середу, 16 жовтня, в селі Віліне в тимчасово анексованому Криму вибухнув вантажівку КамАЗ.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі загорівся будинок престарілих, 30 осіб довелося евакуювати.

Також Знай.ua писав про те, що 11 жовтня, п'ятниця, по вулиці Героїв Севастополя 26, Київ, сталася пожежа в житловому будинку.