Одна з мешканок Львівської області не на жарт здивувала співробітників правоохоронних органів, які завітали до неї додому. Справа в тому, що в 64-річної жінки виявили неабиякий запас зброї.

Про це розповіли у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Варто зазначити, що наразі на Львівщині проходить місячник добровільної здачі зброї. Жителі області самі телефонують у відділки, аби передати зброю та її комплектуючі до поліцейських відділків.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Так сталося й цього разу. Жінка викликала правоохоронців, аби добровільно передати свої "запаси", з якими можна "хоч на передову". Співробітники поліції, які прибули за місцем проживання жінки, виявили три гранати Ф-1", дві тротилові шашки вагою 600 грамів, близько 300 грамів пластиту, а також патрони, запали до гранат, порох і сигнальну ракету. Вилучені предмети було передано на експертизу, а в поліції зайнялися з'ясуванням походження таких "запасів".

Правоохоронці повідомляють, що в рамках програми добровільної здачі зброї по області вже вилучили 123 одиниці зброї, в тому числі 70 одиниць гладкоствольної та 11 одиниць нарізної мисливської зброї.

Нагадаємо, що чоловіки вимагали у жертви повернути вигаданий борг, який складав 35 тисяч доларів

Як повідомляв портал Знай.ua, президент не виключає, що в майбутньому питання легалізації зброї розглядатиметься

Також Знай.ua писав про те, що в селі на Одещині 15-річний хлопець був поранений від пострілу з рушниці.