Відоме кафе фаст-фуду "Фабрика їжі" опинилося у центрі скандалу через масове отруєння його відвідувачів.

14 жовтня на лікарняні ліжка потрапили троє громадян, яких було госпіталізовани із симптомами тяжкого отруєння. Пацієнти скаржилися на підвищення температури, біль у животі, нудота та діарея.

Сьогодні, 16 жовтня в обід до Львівської обласної інфекційної лікарні потрапили ще четверо осіб, які мали ті ж ознаки отруєння. Усі госпіталізовані відвідували "Фабрику їжі" та споживали різноманітні страви. Одні пацієнти говорять, що споживали у закладі курячі відбивні і яйця, інші – рибу, салати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Лікарі наразі поставили попередній діагноз " гостра кишкова інфекція". Дітей серед постраждалих немає.

Кафе, не зважаючи про поширення інформації про отруєння, ще вчора приймало відвідувачів, але вже від сьогодні "Фабрика їжі" не працює. Заклад закрили тимчасово для проведення перевірки та відповідних лабораторних досліджень.

Заступниця начальника управління Держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Олена Улашина розповіла, що на місці працюють експерти служби спільно з працівниками лабораторного центру. Вони відібрали проби продуктів, води, провели змиви, перевіряють працівників закладу тощо, аби з’ясувати, що стало причиною масового отруєння людей.

Нагадаємо, що школа №11 вже не вперше вляпується в скандал з їжею

Як повідомляв портал Знай.ua, вже відомо про 72 отруєних на весіллі в смт Путила Чернівецької області.

Також Знай.ua писав про те, що в Івано-Франківську, 13 жовтня, о 18.50 госпіталізували 16-річного жителя міста.