Хоч за вікном жовтень, але сонячна погода невпинно кличе львів'ян на свіже повітря. Куди піти на прогулянку і де провести вечір, підказують місцеві кінотеатри, які докінця цього місяця покажуть довгоочікувані прем'єри.

Перший фільм, на який варто звернути увагу,- це "Чаклунка: Повелителька темряви" за участі неперевершеної Анджеліни Джолі. Стрічка є продовженням захоплюючої фентезі-історії "Маліфісента". Головна героїня допомагатиме майбутній королеві Аврорі захистити магічний ліс та його мешканців. Чародійка та майбутня правителька об'єдналися у боротьбі проти темряви. Тепер їм разом треба подолати ворогів, які хочуть знищити королівство.

Фільм тривалістю 118 хвилин почнуть показувати з 17 жовтня.

Також Жан Рено у ролі найбільш розшукуваного кіллера Генрі здивує львів'ян у стрічці "Холодна кров", який триватиме 91 хвилину та стартуватиме у місті завтра, 17 жовтня. Генрі, який все життя вбивав, вперше врятує чиєсь життя. Але цей вибір зробити не так просто...

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також містянам варто переглянути фільм "Арахісовий сокіл", який покаже життя людини, що страждає синдромом Дауна. 22-річний Зак не має ні сім'ї, ні житла, тож змушений жити у будинку для літніх людей. Але понад усе хлопець мріє стати професійним рестлером та виходити в ринг. Аби втілити свою мрію в життя, Зак наважується на втечу.

За жанром фільм - пригодницька драма, яка стартує на екранах кінотетрів також 17 жовтня.

"Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго". Іван Васильович багато років очолює профспілку комунального підприємства "Івано-Франківськтеплокомуненерго". Головним проектом його життя є профспілковий хор, у якому співають диспетчери, ремонтники, слюсарі, бухгалтери та інші працівники підприємства. Голова профспілки пишається творчими здобутками комунальників, але "спочатку людям тепло - а вже потім співати". Опалювальний сезон вносить корективи у графік репетицій. Трудовий колектив намагається полагодити застарілі комунікації, намагаючись водночас "зігріти" споживачів українською народною піснею. Та чи вдасться це їм?

За жанром це - документальна трагікомедія, у якій зіграли працівники "Івано-Франківськтеплокомуненерго". Перегляд триватиме впродовж 63 хвилин. Стартує стрічка 17 жовтня.

Розрядити обстановку львів'яни зможуть, переглянувши "Зомбіленд - 2", який триватиме аж 120хвилин. Це - американська стрічка, що поєднує в собі жахи, комедію та бойовик. За сюжетом друзі по нещастю змушені боротися за своє виживання. Разом герої стрічки вирушають туди, де на них чекає ще більше зомбі. Тепер "ходячі мерці" еволюціонували — серед них є розумники, дурні та ті, що дуже добре вміють вбивати.

Початок показу в кінотеатрах стартує 24 жовтня.

Нагадаємо, що у Києві відбудеться творчий вечір легендарного радіоведучого, журналіста і письменника Севи Новгородцева.

Як повідомляв портал Знай.ua, у великому інтерв'ю Бородянський висловився щодо низки гострих питань

Також Знай.ua писав про те, що Джолі з'явилася на прем'єрі фільму "Малефісента: Володарка темряви".