На Львівщині сталася трагедія, від якої місцеві мешканці оговтуватимуться ще вродовж довгого часу. На залізничних коліях помер 20-річний юнак, який щойно закінчив училище.

Інцедент трапився 14 жовтня на залізничній станції Добротвір у Кам’янка-Бузькому районі. Під час руху вантажного поїзда хлопець не зміг втриматися на сходах потяга, впав на колії та помер під колесами рухомого складу.

Місцеві мешканці розповідають, що юнак працював вантажником на станції. Він влаштувався туди одразу після того, як закінчив навчання в училищі. На станції також працюють мати та тітка загиблого.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Ольга Пісня, односельчанка померлого, розповіла про останню зустріч із хлопцем. "Вчора ввечері почула, що таке горе трапилося – і все надіялася, що то неправда. Думала, може, хтось переплутав, не зрозумів. Таки ні, правдою виявилося – нема більше нашого Максима. Ще його у неділю бачила. Як завжди, привітався, усміхнувся. Це була особливо життєрадісна та привітна дитина. У школі його всі любили, у селі поважали."- говорить жінка.

Батьки та сестра Максима мешкають у Червонограді Львівської області. Сам же хлопець проживав у селі Завишень Сокальського району, де доглядав за дідусем.

Родина менше року тому поховала бабусю Максима, у якої раптово стався інсульт. Тепер згорьовані батьки прощаються і з сином. Максима поховають на місцевому цвинтарі у селі Завишень.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" вразила сервісом - їхати можна лише стоячи

Як повідомляв портал Знай.ua, на Запоріжжі потяг збив насмерть трьох людей

Також Знай.ua писав про те, що на Львівщині жінка потрапила під потяг та вижила