Львівська політехніка приваблює у свої стіни абітурієнтів з усієї України. Такий попит на освіту саме в цьому львівському вузі зумовлений високим рівнем професіоналізму викладачів та якістю знань, які надають працівники відомого університету.

Відтепер Львівський виш може похвалитися ще й своєю присутністю у рейтингу найкращих вищих навчальних закладів Європи.

Рейтинг з 350 найкращих університетів Східної Європи і Центральної Азії склали спеціалісти британської консалтингової компанії QS, який створюють подібний список вже вшосте. До нього увійшли 20 українських вишів, лідером серед яких є Київський національний університет імені Шевченка, що посів 29 сходинку. До першої сотні найкращих також увійшли КПІ ім. Сікорського, який займає 67 місце і ХНУ ім. Каразіна, що перебуває на 68 позиції.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Львівська політехніка, СумДУ, Києво-Могилянська академія та Харківська політехніка розташувалися у другій сотні найкращих вишів.

У третій сотні знайшлося місце НУБіП, ДОНТА, Черкаському університету імені Хмельницького, УжНУ, ДНУ ім. Стуса, ХНУРЕ, НАУ, Дніпровській політехніці, ХНЕУ ім. Семена Коваля, Острозькій академії. Київський лінгвістичний університет, Кременчуцький університет ім. Остроградського та Вінницький національний технічний університет розташувалися в четвертій сотні.

На перших трьох місцях розташувалися російські навчальні заклади, а у топ п’ять увійшли Тартуський університет в Естонії та Карлов університет у Чехії.

Нагадаємо, що напередодні чергового випуску тревел-шоу "Дома краще!", ведучий розповів чим вразила його Вінниця

Як повідомляв портал Знай.ua, старшокласники Калузького ліцею погодилися на унікальний експеримент

Також Знай.ua писав про те, що через просідання будівлі всіх студентів довелося екстрено евакуювати.