У Департаменті соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації вирішили порадувати людей, що мають інвалідність та перевають деякі труднощі у користуванні громадським транспортом.

Співробітники Департаменту надумали втілити вжиття проект, який буде коштувати місту 1 мільйон 600 тисяч гривень.

Мова йде про закупівлю спеціальних мікроавтобусів адаптованих для користування людьми з обмеженими можливостями. У транспортних засобах будуть обладнані кондиціонери або клімат контроль з регулюванням температури для задніх пасажирів і можливість трансформації салону мікроавтобуса з пасажирських сидінь для перевезення інвалідних візків.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Проект цікавий тим, що автобуси матимуть спеціалізований підйомник для осіб з інвалідністю в зоні бокових дверей, висувну сходинку та підлокітники сидінь пасажирського відділення ( з боку проходу ).

Торги розпочнуться вже 23 жовтня 2019 року. Підрядник зобов'язується закупити мікроавтобуси білого кольору без експлуатаційного пробігу. Кількість місць в салоні повинна містити не менше 9 плюс 2 пасажирів на інвалідному візку. Поставку транспортних засобів мають завершити до 31 грудня 2019 року.

Нагадаємо, що на Львівщині дівчина в інвалідному візку подолала висоту у 1232 метри

Як повідомляв портал Знай.ua, відтепер міністерство соцполітики допомагатиме громадянам виходити зі складних життєвих ситуацій та запобігатиме їх виникненню.

Також Знай.ua писав про пенсії військовим в 2019 році в Україні